Aanbod

Bij Oerpunt bieden we verschillende activiteiten aan, individueel of in groepsverband.

-Sound-healing of klankschaalmassage

Een soundhealing moet je vooral ervaren, ondergaan. Het geluid voelen, door laten dringen in je hoofd, je lichaam, je hart. Terug naar je oorsprong, je oerpunt, diep verscholen in jezelf.

Wij werken met de kracht van geluid, door de trilling worden blokkades doorbroken en kan energie weer stromen. Op een sound-healing avond maken we gebruik van klankschalen, drums, zang, fluit, en diverse instrumenten. Iedere avond is bij ons weer anders, wij werken intuïtief, laten alles ontstaan, afhankelijk waar mensen behoefte aan hebben.

-De soundhealing wordt gegeven in groepjes van max 5 personen, bijdrage 20 euro, zie de agenda voor de data.

-Een individuele soundhealing of klankschalenmassage is ook mogelijk, bijdrage 50 euro per uur, inclusief kopje thee na afloop.


-Ademcirkels/ademsessie

Ontdek de kracht van verbonden ademen bij onze ademcirkels, of kom langs voor een individuele ademsessie. Op de aparte pagina Ademwerk vindt u hier uitgebreide informatie over.-Drumcirkels

Met een groep mensen samen komen en spelen, verbinding maken. We spelen op sjamanendrums, muzikale ervaring is niet nodig. Vanuit een intentie laten we het geluid ontstaan, de energie stromen, totdat het langzaam weer uitdooft.
Drums zijn aanwezig, een eigen drum meenemen mag natuurlijk ook!

Kijk in de agenda voor de data, bijdrage 15 euro per avond.

-Vrouwencirkel

Samen komen met een klein clubje vrouwen, een avond met muziek, gesprek, meditatie, sharing, kaarten. Waar je jezelf mag laten zien zoals je bent, waar naar je geluisterd wordt. Een avond om even te ontspannen en verbinding aan te gaan met anderen. Iedere woensdag om de week, kijk even in de agenda voor de volgende data.

Bijdrage 15 euro per keer, inclusief thee met iets lekkers.

-Oerpunt Retraite (1 dag)

Wil je eens een dag voor jezelf? Een dag waarin het om jouw gaat, jouw leven, jouw geluk? Op de Oerpunt retraite dag geven we je de mogelijkheid om jezelf weer te ontmoeten, waarbij klank een belangrijk hulpmiddel is. 

Op deze dag bieden we een afwisselend programma met is b.v. een soundhaling, meditatie, sharing, dans, een creatieve activiteit, drumcirkel, trancereis, cacaoceremonie of klankschalenconcert. Kijk even in de agenda wat het programma voor een specifieke dag is! 

We werken met kleine groepjes van max 5 personen, zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. De dag is inclusief koffie, thee, en een lekkere lunch (ook vegetarisch), bij mooi weer heerlijk in de tuin.

Een retraite duurt van 10.00 tot 17.00 uur, meld je nu aan via de contactpagina! 
 
E-mailen
Map
Info